13 İzmir Alsancak Muzaffer İzgü Sokağı’nda

Bir süredir Alsancak Muzaffer İzgü Sokak (1482 sokak) No:13‘te yepyeni bir bar “13” adıyla hizmet veriyor. Ev sahipliğini üstlendiğimiz 13, uzun bir bekleyişten sonra açıldı. Açıldığı günden beri bizimle beraber içip eğlenmekten hoşlananların birer ikişer uğramaya başladığı 13’te sizi neler bekliyor?

Öncelikle İzmir’de lezzetli kokteyl içebileceğiniz üç beş mekandan biri 13. Hem de uygun fiyatlara. Sakızlı ve böğürtlenli mojito denenmesi gerekenlerden. Burada iyi ve kaliteli müzik dinleyebilir, bazen gaza gelip dans edebilirsiniz. Çünkü biz öyle yapıyoruz. Rock’tan dansa uzanan geniş bir müzik arşivi sizi bekliyor. Burada müzik tarzlarından çok kaliteli müzik seçimleri ön planda.

Açıldığından beri sık sık etkinlikler düzenlenen “13” hep beraber eğlendiğimiz yeni mekanımız halini aldı. Sigara içilebilen arka bahçe ve teras dışında 2. kattaki cumba benim favorim. Oturup dedikodu yapmak veya sevgiliyle baş başa kalmak için ideal.

İzmir’de özel parti düzenlemek isteyenleri de 13’e bekliyoruz. Kendi partinizi tasarlayıp kendi müziğinizi çalarak mekandan tamamen bağımsız bir ortamda eğlenebilirsiniz. Doğumgünü veya özel bir kutlama için beraber partiler tasarlayabiliriz. Etkinliklerden haberdar olmak için twitter.com/13izmir ve facebook.com/izmir13 sayfaları takibe alınmalı. Biz internet çocuğuyuz takipçilere, blog yazarlarına her an sürprizler hazırlayabiliriz.

“Şansın Dönmüyorsa Başın Dönsün!”

 


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir