Dansın ve Müziğin efsane ismi Michael Jackson öldü.

mj-splash-bg

Michael Jackson öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Pop müziğinin efsane ismi Michael Jackson Türkiye saatiyle dün gece yarısı geçirdiği kalp krizinin ardından 50 yaşında yaşama veda etti.
Los Angeles’taki evinden alınan çağrı sonucu evine ulaşan acil yardım görevlileri Michael Jackson’ın nefes alamadığını görünce kalp masajı yaptılar ve hastaneye kaldırdılar. Ancak doktorların tüm müdahelelerine karşın ünlü yıldızın kurtarılamadığını açıkladılar.

Jackson Ailesi’nin dokuz çocuğunun yedincisi olarak dünyaya gelen Michael Jackson, babasının kurduğu Jackson 5 grubunda 1971 yılında henüz 11 yaşındayken müzik yaşamına atılmıştı. Daha sonra Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991), HIstory (1995) gibi milyonlarca satan solo albümlere imza atan Jackson, büyük bir şöhret kazanmış ve “Pop’un Kralı” (İngilizce: The King of Pop) olarak anılmaya başlanmıştı. Guinness Rekorlar Kitabı’na da giren Jackson, özellikle son yıllarda bazı sağlık sorunları ve skandallarla gündeme gelmişti.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“Dansın ve Müziğin efsane ismi Michael Jackson öldü.” için 4 yanıt

  1. yesim avatarı
    yesim

    Olayı blogumuza flaş haber olarak sabahın köründe giren ertan arkadaşımızın kendisinin akrabası olduğuna dair şüphelerim var. Bu yazıyı bloga maldivlerden son bir görev olarak atmış olabilir!???!!!

  2. memilik avatarı
    memilik

    olum ertan nasıl resim len bu…. spastik jackson. adam öldü ertan. biraz saygı lütfen….

    bu arada 4 de çıksam 8:30 ‘da ordayım

  3. eser avatarı

    ertan doğru olanı yapmıştır bende onun gibi bir michael militanıyım allah rahmet eylesin regaip kandilinde öldü mübarek insanmış

    gerçek düşüncelerim : tacizci pislik rahmet mahmet eylenmesin

  4. HattiriGottiri avatarı

    valla kim ne derse desin, çocukluğumun en önemli sanatçısı diyebilirim 🙂 keşke akrabam olsaydı ayrıca 😀 !!!??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir