DUYARLI OLMANIN VAKTİ GELMEDİ Mİ?

cydd_bagis

Bu blogta açıldığından beri hep güzel ve eğlenceli şeylerden bahsettik ve hep olaylardan uzakmışız gibi davrandık ama aslında öyle değil. Özellikle son dönemde yaşanan Ergenekon olayları -12. dalga adı altında yaşanan gözaltılar ve tutuklamalar- beni günden güne rahatsız ediyor. Birey olarak yapılabilecek en güzel şey ise ÇYDD’ye bağış yapmak. Böylece olaylara tepkinizi koyarken iyi bir amaca da hizmet etmiş olacağız. Bu yazıyı tüm okuyanlardan tek ricam bir SMS atmaları ve tepkilerini iyi bir amaca yönlendirmeleri.

ÇYDD için Türkiye İş Bankası Kuledibi Şubesi’nin (Şube Kodu: 1078) 250469 numaralı hesabına bağışta bulunabilecek.

Ayrıca 5414’e boş SMS göndererek, SMS başı 5 TL bağışlayabilecek ve binlerce öğrencinin eğitimine katkıda bulunabileceksiniz.

Kampanya ile, 30 bin kız çocuğu için gerekli olan 15 milyon TL ve ÇYDD’den burs alan üniversiteliler için de 54 milyon TL olmak üzere toplamda 70 milyon TL gerekiyor.


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“DUYARLI OLMANIN VAKTİ GELMEDİ Mİ?” için 3 yanıt

  1. eser avatarı

    Ergenekon Türkiye’de yargının vasıfsız kaldığının yani demokrasinin en büyük temel taşının yok olduğunun göstergesi gerçekten birey olarak yapılabilecek ne varsa yapmalıyız

  2. Kerem avatarı
    Kerem

    Demokratik, Laik , Hukuk devleti kedisini yıkmak isteyenlerden bir gün mutlaka hukuk ve adalet ile hesap soracak.
    Adaletin yerini bulması geç olsada masum oldukları anlaşılana kadar insanlar çok acı çekselerde. Sonuç değişmeyecek hukuk devleti bu yapılanları kimsenin yanına bırakmayacak.
    Asla hukukun üstünlüğüne demokratik laik hukuk devletine inacımızı kaybetiremiyecekler.

  3. atesh avatarı
    atesh

    Yargı mensuplarının hayatı adalet bakanın iki dudağının arasında olduğu ve sözde olan yasama yürütme yargı eşitliği uygulamaya geçmediği sürece yargıdan sağlıklı biri şleyiş beklemek zaman kaybından baska birşey olmaz. 10 sene önce büyük bir şehrimizde önemli bir mahkemede savcı yada hakim olabilmek icin en az 10 15 sene mesleki tecrube gerekirken şu anda 3 5 yıl içerisinde önemli ve kilit noktalara gelebiliyor yargı mensupları ve bu kısalan süre fetullah hocanın dershanelerinde abi abla evlerinde universite yurtlarında beyinleri yıkanmıs hakim savcı adaylarının çevrelerindeki dünyayı biraz olsun anlayıp ufuklarının biraz olsun açılmasına izin vermeden , beyinlerine kazınmıs ulvi görev ugruna iş başı yapmalarını sağlıyor. Bağnaz içinde bulunduğumuz bilgi çağınından bir haber yetkim elimdeyken verebildiğim zararı veriyim(Van Savcısı Ferhat Sarıkaya meslekten ihraç edildi yurt dışına kaçtı buyuk ihtimalle fetoş hocasının yanına) kafasındaki bu kuklalar elbet daha önceki örneklerde oldugu gibi bir şekilde gideceklerdir.
    üstümüze düşen görev bu tarz olaylara anında tepki verebilecek kadar esnek sivil toplum örgütlerinin varlığının devam etmesi ve eylemleri icin kaynak oluşturabilmesi icin maddi ve manevi destek vermektir.

    karşı tarafa birşeyler anlatmanın ne kadar boş olduğunun kanıtı

    vakit

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir