HattiriGottiri 1. Yılını 20. Efes Pilsen Blues Festivali’nde Kutladı

efespilsen-blues-izmirBlogu açalı 1 sene olduğuna inanamayarak şoku üstümüzden attıktan sonra kutlamalar için 20. Blues Festivali’nin yolunu tuttuk. Bu arada 1. seneyi hit patlamasıyla tamamladığımızı açıklayayım da düşmanlarımız çatlasın. Yazıyı yazarken baktığımda bir önceki gün 1117 tıklamaya ulaşan “Çok Kişisel Blog”umuz kendi rekorunu da çok kişisel içeriğe rağmen kırmış oldu. Darısı diğer deneysel sitelerimizin başına.

Zaman ne hızlı geçiyor geyiklerini bolca yaptığımız günde ilk durağımız kutlamayı zirveye ulaştırmak için kafaları kıracağımız harika mekan Rock’nBeer’dı. Konsere geç kalmamak amacıyla hızla Mandalin Mojito (köyceğizden gelmiş özel mandalinle yapılmış), Meg Ryan ve görüntüsü ürkütücü tadı şahane Beyindeki Ur yuvarlandıktan sonra Hilton’a giriş yapıldı.

efes-bardakBurada 10’ar milyona yediğimiz hamburger fiyatından dolayı çok lezzetliydi. Cuma gecesinin çok coşkulu geçtiğini söyleyemiyeceğim ama biz yine dans ettik ve memilik sahne önünden şahane fotoğraflar çekti. Sonra gecenin bitmesine yakın fotoğraf çekilmesini yasaklıyası geldi. Zaten çekilecek herşey çekilmişti yasak sadece kıllığına mıydı anlayamadık.

efes-blues-20Efes Festivali çok istikrarlı ve kaliteli bir festival ama bir kaç eleştiride bulunmak isterim. 3 senedir üst üste festivale giden biri olarak artık sahne tasarımının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

shemekia-copeland-efes

Bu sene hatıralık ürünlerde ciddi bir düşüş vardı. Yaratıcılık olarak ta çok eksiklerdi. Eminim bu tarz konserlerde bu tarz hatıralıkları toplamayı seven pek çok kişi vardır. Yani üzerinde daha çok vakit harcanması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Neyse zaten ilk sahne alan Ray Schinnery’i kaçırdık.  En eğlenceli performans Terry Evans’ınkiydi.

terry-evans

20-efes-blues-festshemeika-copeland-efes-blues20-efesbluesmemo


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“HattiriGottiri 1. Yılını 20. Efes Pilsen Blues Festivali’nde Kutladı” için bir yanıt

  1. memilik avatarı
    memilik

    forever according to jim abi.. Hayır gömlek de aynı, nasıl bi iş anlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir