Mu Şimdi Asker!

İşte asker oldum! Sonunda  kahraman ordumuz bunu da başardı ve beni bağladı.

7 senedir İzmir’de yaşadığım hayatı düşününce beni askerliğe ikna etmek imkansız gibi görünüyor ama işin tuhafı gittim kendim asker oldum.
Vatan sevgisi mi dersiniz iyi maaşlı bi iş bulma kaygısı mı bilemem.
1 Aralık 2008 itibariyle asker oldum (10 gün olmuş bile) Üzerimde şimdiden ülke sorumluluğunu hissetmeye başladım arkadaşlar.
Bu arada sevenlerime ve bana iyi haber; askerde de İzmir‘deyim. Narlıdere İstihkam Okulu’nda emir ve görüşlerinize hazırım efendim. Eminim güzel geçecek bu 6 ay..
Yalnız burdan sevgili komutanlarıma  bir istirhamım olacak. Lütfen gecenin üçünde beşinde  nöbet tut diyip saçmalamayın. Güzelim uykumun içine etmeyin. Bırakın rahat rahat uyuyalım. Bir de sabahın köründe uyandırıp aman efendim içtimaymış, mıntıkaymış gibi saçma sapan işlerle bana gelmeyin. Bırakın ben kalkınca adam gibi bi kahvaltı edeyim. Öğlene doğru  çıkarız mıntıkaya.
Nöbetleri de öğle saatlerinde tutarım. Diğer saatlere göre nispeten sıcak olur.
Umarım 7/24 sıcak su imkanımız olur. Bi de hafta sonları bize izin verseler de Küçükpark, Alsancak falan dolaşsak, ortamlardan uzak kalmasak di mi?
Kısacası vatan borcumu ödeme fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Eğer yukarıda saydığım şartlar sağlanırsa eminim ki ben de diğer asker arkadaşlar da çok güzel bir 6 ay geçireceğiz. Sonuçta maksat birlikte olmak, güzel anılar paylaşmak değil mi sevgili komutanlarım.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Pazar günü görüşürüz Narlıdere İstihkam camiası. Özleyin beni anacım.
Hattiri gottiri ekibi siz de özleyin len…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

“Mu Şimdi Asker!” için 3 cevap

  1. yeşim avatarı
    yeşim

    Kentkart paranı ben vericem güle güle git Mu.. Hayırlı tezkereler. Dönünce askerlik anılarını bu blogtan okumak dileğiyle.(mesajı almışsındır!)

  2. ertan avatarı
    ertan

    bugün aradı “mu” :)) çok iyimişş.. oturup kalkıyomuş zayıflayamıcam falan diye üzülüyodu :)))

  3. yeşim avatarı
    yeşim

    umarım hep böyle devam eder.Gaza gelmesin hemen askerlik bu belli olmaz….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir