Twilight Koltuk Takımı Bella Serisi

tabut-koltuk

Aslında konsept önerimiz özellikle son dönemde yeni markalaşma çabasında olan Burdekor için. Efendim “esinlenilecek” ürünümüz yukarıda da görebildiğiniz tabut koltuk. İsim güzel konsepte uygun  fikirler Ar-ge ekibimiz (şipşakçı, şarapçı) tarafından hemen geliştirildi. Şimdi son dönemin yükselen trendi vampirizmi kullanacak firmamız ürünü satamasa bile muazzam bir reklam dönüşüyle satışları 200 hatta 300’e katlayabilir. Zaten Burdekor’da ürünler bayan isimleriyle anılmıyor mu? Evet.
Tamam vampirlerin patladığı film? Twilight.
Koltuk isimleri? Bella, Alice, Rosalie falan filan…  Daha ben ne yapıım bilmiyorum. Ana haber bültene çıkma ve internette patlama yapma garantili konsepti kullanmayanlar utansın.

NOT: Burdekor’un saygıdeğer veliahtı yeterli olumlu yorumla konsepti uygulayabilir. Yorumlarınızı esirgemeyiniz…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

“Twilight Koltuk Takımı Bella Serisi” için bir cevap

  1. memilik avatarı

    Canım Türkiyem’de (Cem Ceminay’mıyım len ben) düğün mevsimi olarak alınan yaz aylarının bitmesiyle Kanepe sekteründe ar-ge faaliyetleri hızlanmaya başlamıştır. E tabi bu gazla yeni markasıyla birlikte (Arnisa) arge faaliyetlerini sürdürmeye çalışan Burdekor un veliahtı olan ben şipşakçı, siz güzel hattiri gottiricilerden küçük de olsa bir destek beklemekte.

    Şarapçının takdire değer araştırmalarıyla süper bir fikir olduğuna inandığımız yeni
    Twilight Koltuk: Bella Serisi
    : Alice Serisi
    : Rosalie Serisi
    ve özellikle benim favorim olan
    TRUE BLOOD
    serisinin çok başarılı olacağını düşünmekteyim.

    Not:Yorumlarınız kesinlikle değerlendirilecek ve eğer sizin fikirlerinizle tasarımlar oluşturabilirsek Parça başı satıştan pay verilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir