ALTERNATİF AFİŞ TASARIMLARI

Kim kime yılbaşında ne aldı bilemeyiz ama biz hediye olarak herkesi anlatan hem de eğlenceli posterler yaptık arkadaşlarımız için. Çok da eğlendik. Herkese öneririm ama bize fotoğrafını gönderip istek film yapan olursa da üzerinde severek! çalışırız. Bakın bakalım beğenecek misiniz?

Fazla söze gerek yok afiş kendisini anlatıyor. Bundan sonra İzmir Gazi Kadınlar Sokağında tek bir yerde içilecek..Tabii ki Ateş’in barında.. Ne diyeyim bilmiyorum.Bir afiş kendini ancak bu kadar iyi anlatır. (duruş yeter)

Kendisi doğal haliyle Jack Nicholson’dan daha korkunç olma özelliğini taşır. Her kapının arkasından her an çıkabilir, abi tekel bayiye gidelim biraz daha içki alalım diyebilir. Kısaca tehlikelidir, yaklaşmayın öpebilir.

Kendisi akıllara zarar veren zeki ve doğal sarışınlar kategorisindedir. Köpeği “şila” ise her ne kadar bize golden retriever cinsi diye yutturulmaya çalışılsa da, görüldüğü gibi gerçekte böyledir. Facebook’ta Şila’nın hepimizden fazla arkadaşı olması da internetteki gidişiatla ilgili hepimizi korkutmaktadır.

Kendisi bazen Hanzo’dur, bazen memiliktir, bugünlerde İngiliz’dir. Yere ve duruma göre sağladığı uyumla bu postere hak kazanmıştır. Varisi olduğu büyük mobilya zinciride her daim kendisinin baş sponsorudur.

Sakın yanlış anlaşılmasın kendisi bugünlerde askerlik görevini bitirdi bitirecek döneminde olduğu için bu film uygun görülmüştür. Hepimizin içip dağıtmaları özlediğimiz şahane insan için, şahane bir film bence.


Tom’un ilk gençlik günlerinden biri Yeşim’e abayı yaktığı aşikardır. Filmin çekildiği dönemin O’nun bebekliğine  denk gelmesi tamamen şansızlıktır. Arkadaki eller ve sayısı biraz karışık ama idare ediverin.


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

“ALTERNATİF AFİŞ TASARIMLARI” için 5 yanıt

  1. eser avatarı

    harika posterler kim yapmışsa çok uğraşmış gerçekten yarışmaya katılsa 1. lik alır orjinal hallerinden daha güzel olmuşlar. keşke benimde böyle bir posterim olsa dedirten cinsten olmuş harika olmuş…

  2. yeşim avatarı
    yeşim

    Ya bu yorumu yazan arkadaş tasarım görmemiş herhalde. Hangi birincilik daha pedleme olayı olmamış.
    Neyse eser eline sağlık hepsi süper sana layık bişiy düşünüos.

  3. mehmet avatarı
    mehmet

    sanattan, tasarımdan anlamayan arkadaşlar var aramızda lütfen kınıyorum. eser bir numarasın

  4. yeşim avatarı
    yeşim

    yurtdışındakilerin sitede yorum yapması yasaklanmıştır.

  5. atg avatarı
    atg

    off ates cok tehlikeli olmus

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir